FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog mnogobrojnih turista, izvanredni trajekti iz splitske luke

SPLIT,6. kolovoza 2005.(Hina) - Jadroliniji su trajekti, zbogmnogobrojnih automobila i putnika, prema srednjodalmatinskim otocimapočeli ploviti jutros već u 3,45 sati, i to prema Supetru na Braču,doznaje se od koordinatora Jadrolinijina 3. plovnog područja AnteMrvice.
SPLIT,6. kolovoza 2005.(Hina) - Jadroliniji su trajekti, zbog mnogobrojnih automobila i putnika, prema srednjodalmatinskim otocima počeli ploviti jutros već u 3,45 sati, i to prema Supetru na Braču, doznaje se od koordinatora Jadrolinijina 3. plovnog područja Ante Mrvice.

Prvi trajekt na Šoltu krenuo je u 6,30 sati, a osim redovitih, uvedena su i četiri dodatna polaska prema Supetru i dva prema Šolti. Prema Starome Gradu na Hvaru, Visu, Lastovu i Korčuli plove puni trajekti, no nije bilo potrebe za dodatnim polascima.

Zbog dobre organizacije prometa, gužve u samoj trajektnoj luci nema, ni na kopnu ni na moru, ističe Ante Mrvica, a trajekti plove prema plovidbenom redu.

Na ukrcaj se ne čeka više nego što je uobičajeno, od sat do sat i pol.

Kako se, sudeći prema gužvi na cestama prema moru, očekuje pojačan priljev putnika i vozila kasno poslijepodne, Jadrolinija je spremna, bude li potrebe, uvesti i dodatne polaske.

Promet u luci ovoga vikenda donekle je slabiji od dva protekla, no u usporedbi s prošlom godinom, ove će se sezone prevesti od tri do pet posto više putnika i vozila, procjenjuje Ante Mrvica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙