FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požari kod Škabrnje i Podorljaka

DIVULJE, , 5. kolovoza 2005. (Hina) - Požar kod Škabrnje, koji jedojavljen u 10,15 sati, lokaliziran je u 13,05 sati, izvijestilo jeVatrogasno operativno središte.
DIVULJE, , 5. kolovoza 2005. (Hina) - Požar kod Škabrnje, koji je dojavljen u 10,15 sati, lokaliziran je u 13,05 sati, izvijestilo je Vatrogasno operativno središte.

Izgorjela površina 17,5 hektara trave i niskog raslinja, a dio požara je bio na miniranom području.

Na požarištu su radili gasitelji JVP Zadar sa 14 gasitelja i šest vatrogasnih vozila, DVD Sukošan sa sedam gasitelja i vatrogasnim vozilom i Državna intervencijska postrojba iz Zadra sa sedam gasitelja i dva vatrogasna vozila. U gašenju požara sudjelovala su i dva protupožarna zrakoplova canadair. Požarište se sanira i čuva.

Požar na području Podorljak-Sapina Doci dojavljen je u 11,10 sati i na njega su upućena dva protupožarna zrakoplova canadair, JVP Šibenik DVD Rogoznica, DVD Primošten, DVD Grebaštica DVD Zaton, DVD Zablaće i DVD Šibenik sa 55 gasitelja i 13 vatrogasnih vozila.

Požarom je zahvaćeno oko dva hektara trave, makije i sto maslina. Požar je lokaliziran u 12 sati, a gasitelji su ostali na požarištu saniraju ga i čuvaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙