FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Centar 112: požari u Gornjem Vrbniku i na Premudi

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Požar koji je danas rano popodneplanuo u Gornjem Vrbniku i Zelićima u Šibensko-kninskoj županijiuskoro bi trebao biti pod nadzorom, a do sada je izgorjela površina odoko 80 hektara, izvijestila je Uprava za zaštitu i spašavanje -Državni centar 112.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Požar koji je danas rano popodne planuo u Gornjem Vrbniku i Zelićima u Šibensko-kninskoj županiji uskoro bi trebao biti pod nadzorom, a do sada je izgorjela površina od oko 80 hektara, izvijestila je Uprava za zaštitu i spašavanje - Državni centar 112.

Požar gase vatrogasci iz Knina, Šibenika i Drniša, a zatražena je i pomoć iz zraka dvaju zrakoplova kanadera. Po najnovijim podatcima naselje Vrbnik nije ugroženo.

Požar na otoku Premudi u Zadarskoj županiji ugašen je nešto nakon 15 sati, a izgorjelo je oko 15 hektara niska raslinja i makije. U gašenju požara sudjelovali su zadarska javna vatrogasna postrojba, helikopter i kanader, stoji, uz ostalo, u priopćenju Državnog centra 112.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙