FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lokalizirana dva požara na šibenskom području

ŠIBENIK, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Požari što su tijekom prijepodnevaizbili na šibenskom području u blizini Podorljaka i Zablaćalokalizirani su oko podneva, priopćio je županijski vatrogasnizapovjednik, Dražen Slavica.
ŠIBENIK, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Požari što su tijekom prijepodneva izbili na šibenskom području u blizini Podorljaka i Zablaća lokalizirani su oko podneva, priopćio je županijski vatrogasni zapovjednik, Dražen Slavica.

Na predjelu Babićevi Doci u blizini Podorljaka, oko 300 metara od jadranske magistrale, vatra je izbila oko 11 sati, a na površini od dva hektara izgorjela je trava, nisko raslinje i stotinjak maslina.

Uz pomoć dva zrakoplova kanadera, požar su gasili oko 50 ljudi s 12 vozila i lokalizirali ga oko 12 sati. Požarište se i dalje čuva.

Na području Zablaća vatra je oko 12 sati zahvatila oko tisuću metara četvornih niskog raslinja i mladih borova, te drvena vrata jedne poljske kućice. Profesionalni vatrogasci, uz pomoć dobrovoljnih vatrogasnih društava, požar su lokalizirali već u 12.25.

Zasad nema podataka o uzrocima požara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙