FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požar kod Metkovića pod kontrolom

ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Požar niskog raslinja, makije iborove šume na brdu Šibanica kod Metkovića još se gasi, ali je podkontrolom vatrogasaca, izvijestio je večeras Državni centar 112.
ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Požar niskog raslinja, makije i borove šume na brdu Šibanica kod Metkovića još se gasi, ali je pod kontrolom vatrogasaca, izvijestio je večeras Državni centar 112.

Požar je buknuo rano popodne, a prema podatcima od 22 sata zahvatio je površinu od 30 hektara.

Gasi ga 80 vatrogasaca s osam vozila, a tijekom dana u gašenju su pomagala i tri protupožarna zrakoplova, jedan Air tractor i jedan helikopter MI-8.

U blizini Umaga u Istarskoj županiji danas su izbila tri požara. Kod sela Sosi požar je gasilo 5 vatrogasaca i dva vatrogasna vozila ugašen je oko 15 sati. Požar kod Kanegre zahvatio jedan hektar mlade borove šume, a interveniralno je 9 vatrogasaca sa 6 vatrogasnih vozila. Požar je lokaliziran i vatrogasci dežuraju na požarištu. Kod Sv. Marije na Krasu interveniralo je 11 vatrogasaca i 7 vozila, požar je zahvatio 3,5 hektara mješovite šume, a ugašen je u 17,25 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙