FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izdržao 20 minuta na temperaturi od 284 stupnjeva

BUENOS AIRES, 5. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Jedan je Argentinacizjavio da je izdržao 20 minuta u pećnici na temperaturi od 284stupnjeva u jednoj pekari u gradu Rosariju sjeverno do Buenos Airesa,te je zatražio da ga se zbog toga uvrsti u Guinnessovu knjigurekorda.
BUENOS AIRES, 5. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Jedan je Argentinac izjavio da je izdržao 20 minuta u pećnici na temperaturi od 284 stupnjeva u jednoj pekari u gradu Rosariju sjeverno do Buenos Airesa, te je zatražio da ga se zbog toga uvrsti u Guinnessovu knjigu rekorda.

"Ostao sam 20 minuta u pećnici u pekari San Cayetano II u Rosariu na temperaturi od 284 stupnjeva", kazao je Antonio Acosta (58) za argentinsku agenciju DIN.

Acosta, koji se inače bavi popravljanjem pekarskih peći, rekao je da je time ostvario svoj dugogodišnji san.

Prema njegovim riječima, dosadašnji rekord ostvarila je skupina vojnika tijekom Drugog svjetskog rata kada su izdržali temperaturu do 260 stupnjeva, ali odjeveni u specijalnu odjeću.

Acosta je rekao da je u srijedu ostao u peći odjeven uobičajeno - u košulju, majicu i trenirku - a sve pod nadzorom javnog bilježnika.

Također je rekao i da je prije par godina ušao u pećnicu sa zamrznutim piletom koje se peklo na temperaturi od 270 stupnjeva i ostao 35 minuta, ali tada nije imao javnog bilježnika da to registrira.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙