FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Davis Cup - Rusi bez Safina

LONDON, 14. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Od petka do nedjelje narasporedu su susreti četvrtfinala Davis Cupa tenisača - sastaju seSlovačka - Nizozemska, Australija - Argentina, Rusija - Francuska, teHrvatska - Rumunjska.
LONDON, 14. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Od petka do nedjelje na rasporedu su susreti četvrtfinala Davis Cupa tenisača - sastaju se Slovačka - Nizozemska, Australija - Argentina, Rusija - Francuska, te Hrvatska - Rumunjska.

Rusi će u Moskvi nastupiti bez Marata Safina, koji je prije sedam dana obavio lakšu operaciju koljena, koja će ga udaljiti s terena najmanje mjesec dana. Ruse predvode Igor Andrejev i Nikolaj Davidenko, dok će francuske boje braniti Richard Gasquet i Paul-Henri Mathieu.

Australac Lleyton Hewitt i Argentinac David Nalbandian bit će ključni igrači u ove dvije reprezentacije, koje će u međusobnom dvoboju odlučiti tko će u polufinale. Posljednji put Hewitt i Nalbandian su se susreli u finalu Wimbledona 2002. godine kada je slavio Australac.

Slovaci će put do polufinala pokušati potražiti sa Dominikom Hrbatyem i Karolom beckom, dok će Nizozemce predvoditi Raemon Sluiter i Peter Wessels.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙