FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: promet u distributivnoj trgovini 25,7 mlrd kuna

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Promet u distributivnoj trgoviniostvaren u Zagreb u prvom tromjesečju ove godine iznosio je 25,7milijardi kuna, od čega je najveći dio - 49,6 posto ili 12,6 milijardikuna ostvareno u posredovanju u trgovini na veliko, trgovini na velikona domaćem tržištu te izvozom.
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Promet u distributivnoj trgovini ostvaren u Zagreb u prvom tromjesečju ove godine iznosio je 25,7 milijardi kuna, od čega je najveći dio - 49,6 posto ili 12,6 milijardi kuna ostvareno u posredovanju u trgovini na veliko, trgovini na veliko na domaćem tržištu te izvozom.

Prema podacima Odjela za statistiku Gradskog zavoda za prostorno uređenje, u trgovini na malo, popravcima predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo istodobno je ostvareno 27,5 posto ukupnog prometa u distributivnoj trgovini, odnosno 5,62 milijarde kuna.

Promet u trgovini, popravcima i održavanju motornih vozila je pak iznosio 3,14 milijardi kuna ili 21,8 posto, dok se na ostale djelatnosti odnosi preostalih 1,1 posto ukupnog prometa u distributivnoj trgovini u Zagrebu.

U distributivnoj je trgovini u Zagrebu u prvom tromjesečju bilo zaposleno ukupno 72.840 radnika, u 7.360 prodavaonica, odnosno servisa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙