FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: poginuo vozač motocikla

SINJ, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Rano jutros na državnoj cesti D1 krajSinja dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač motocikla"suzuki" ST 970-MZ Goran Šušnjara iz Vedrina kraj Trilja.
SINJ, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Rano jutros na državnoj cesti D1 kraj Sinja dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao vozač motocikla "suzuki" ST 970-MZ Goran Šušnjara iz Vedrina kraj Trilja.

On je od posljedica teških ozljeda sat vremena nakon nesreće preminuo na hitnom kirurškom prijemu KB Split gdje je dovežen kolima hitne pomoći sinjskog Doma zdravlja.

Do nesreće je došlo kada je motociklist Šušnjara zbog neprilagođene brzine prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim vozilom "golfom" ST 726-LO za upravljačem kojega se nalazila Terezija Bašić iz Biskupije kraj Knina.

Vozačica "golfa" prošla je bez ozljeda.

Od siline udara motociklist Šušnjara koji je imao zaštitnu kacigu na glavi s motorom je udario i u suprotni zid, a motor se zapalio.

Uviđaj su obavili djelatnici sinjske Policijske postaje. Zbog ove nesreće promet cestom je bio u prekidu promet oko dva sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙