FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U pariškoj bolnici 300 fetusa i tijela mrtvorođene djece

PARIZU pariškoj bolnici 300 fetusa i tijela mrtvorođene djecePARIZ, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Više od 300 fetusa i tijelamrtvorođene djece otkriveno je u mrtvačnici jedne pariške bolnice,rekao je u utorak francuski ministar zdravstva Xavier Bertrand te jenajavio nekoliko istraga.
PARIZ, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Više od 300 fetusa i tijela mrtvorođene djece otkriveno je u mrtvačnici jedne pariške bolnice, rekao je u utorak francuski ministar zdravstva Xavier Bertrand te je najavio nekoliko istraga.

Uprava pariških bolnica je potvrdila na konferenciji za novinare da je "351 fetus, od kojih su neki sačuvani od 1985. godine, pronađen u bolnici Saint-Vincent-de Paul u Parizu, gdje je smješteno jedno od najuglednijih rodilišta prijestolnice.

Bertrand je rekao da je pokrenuto nekoliko istraga zbog "velikog broja fetusa i tijela mrtvorođene djece sačuvanih u jednoj prostoriji bolničke mrtvačnice a protivno svakome zakonu".

Ministarstvo zdravstva je preciziralo da u slučaju da roditelji mrtvorođene djece ne zatraže tijelo u roku od 10 dana, ono mora biti spaljeno na teret bolnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙