FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Julia Roberts debitirat će na Broadwayju

NEW YORK, 31. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica Julia Robertsmalo će zanemariti filmsku karijeru kako bi se iskušala na kazališnimdaskama Broadwayja početkom sljedeće godine, objavio je u subotunewyorški tisak.
NEW YORK, 31. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američka glumica Julia Roberts malo će zanemariti filmsku karijeru kako bi se iskušala na kazališnim daskama Broadwayja početkom sljedeće godine, objavio je u subotu newyorški tisak.

Prema New York Timesu, glumica koja je godine 2000. osvojila Oscara za glavnu ulogu u filmu "Erin Brokovich", u 37. godini debitirat će na broadwayskim kazališnim daskama sljedećeg ožujka u predstavi Richarda Greenberga "Tri dana kiše".

Ta predstava, koja je bila na repertoaru prije 35 godina, govori o bratu i sestri koji razgovaraju o odnosima svojih roditelja, a glumci tumače i djecu i svoje mlade roditelje.

Prošle su se sezone na daskama Broadwaya okušali Denzel Washington, kao Brut u "Juliju Cezaru", Jessica Lange u "Staklenoj menažeriji" i Kathleen Turner u predstavi "Tko se boji Virginije Woolf".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙