FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U požaru na naftnoj platformi u Indiji poginulo 12 osoba

NEW DELHI, 28. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - U požaru koji je uništionaftnu platformu u moru nedaleko od zapadne obale Indije poginulo je12 osoba i spašeno ih je 367, a dužnosnici su u četvrtak izjavili daće za ponovnu izgradnju platforme iz koje se dobivala šestina indijskenafte možda trebati i godina dana.
NEW DELHI, 28. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - U požaru koji je uništio naftnu platformu u moru nedaleko od zapadne obale Indije poginulo je 12 osoba i spašeno ih je 367, a dužnosnici su u četvrtak izjavili da će za ponovnu izgradnju platforme iz koje se dobivala šestina indijske nafte možda trebati i godina dana.

Platforma "Bombay High North" uništena je u srijedu kada je brod za opskrbu, zbog oluje, izgubio nadzor i udario u nju, poslije čega je buknuo požar.

U potrazi za preživjelima na uzburkanome moru sudjeluje nekoliko helikoptera, šest brodova indijske mornarice i obalne straže te mnoga civilna plovila.

"Iz vode smo izvlačili ljude koji su u vodi proveli i više od 12 sati", rekao je mornarički viceadmiral Madanjit Singh.

Mornarica je priopćila da su u brodu za opskrbu zarobljena šestorica ronilaca i da se jedna ili dvije osobe smatraju nestalima, a spašeno je 367-ero ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙