FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atentati u Londonu: četiri osobe uhićene u Birminghamu

LONDON, 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Četiri su osobe uhićene uBirminghamu (na sjeveru Engleske) na temelju protuterorističkogzakona, u svezi s atentatima u Londonu od 21. srpnja, priopćio je usrijedu Scotland Yard.
LONDON, 27. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Četiri su osobe uhićene u Birminghamu (na sjeveru Engleske) na temelju protuterorističkog zakona, u svezi s atentatima u Londonu od 21. srpnja, priopćio je u srijedu Scotland Yard.

"Jedna je osoba uhićena na temelju protuterorističkog zakona iz 2000.", rekla je službena predstavnica za AFP, a "tri su osobe uhićene" na drugoj adresi u gradu.

"Pronađen je sumnjivi paket, a okolina je iz opreza evakuirana", dodala je.

Mohtar Said Ibrahim, jedan od četvorice počinitelja atentata od 21. srpnja bio je u zatvoru zbog krađe s uporabom sile i policiji je već bio poznat, pišu britanska glasila u srijedu.

Mohtara Saida Ibrahima (ili Mohtar Mohammed Said), 27-godišnjaka, čiji je identitet Scotland Yard utvrdio u ponedjeljak, sud u Lutonu (sjeverno predgrađe Londona) osudio je u veljači 1996. na pet godina zatvora, piše popularni dnevni list The Sun.

Na pitanje AFP-a britanska policija u srijedu nije htjela potvrditi te informacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙