FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Musharraf pozvao na sveti rat protiv militanata

ISLAMABAD, 21. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon akcije tijekom kojeje u Pakistanu uhićeno oko 150 navodnih militanata, predsjednik PervezMusharraf je pozvao na sveti rat - džihad - protiv svih koji širemržnju i najavio nove mjere po islamskim školama kako bi se obuzdaliislamski ekstremisti.
ISLAMABAD, 21. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon akcije tijekom koje je u Pakistanu uhićeno oko 150 navodnih militanata, predsjednik Pervez Musharraf je pozvao na sveti rat - džihad - protiv svih koji šire mržnju i najavio nove mjere po islamskim školama kako bi se obuzdali islamski ekstremisti.

"Pozivam vas, moj narode, da ustanete i povedete sveti rat protiv ekstremizma i usprotivite se propovjednicima mržnje i kaosa", poručio je Musharraf.

Musharraf se obratio naciji preko televizije ubrzo nakon novih napada u Londonu i otkrića da su u napadima 7. srpnja u Londonu, kada je poginulo 56 ljudi, sudjelovali Pakistanci.

Pakistanski je predsjednik također kazao da se zabranjenim militantnim skupinama neće dozvoliti da se reorganiziraju pod novim imenima te da će im se onemogućiti dotok novca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙