FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Svaka druga žena želi više seksa

MUENCHEN, 19. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Svaka druga žena (49%) uNjemačkoj željela bi više seksa, pokazala je reprezentativna anketačasopisa Elle objavljena u utorak.
MUENCHEN, 19. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Svaka druga žena (49%) u Njemačkoj željela bi više seksa, pokazala je reprezentativna anketa časopisa Elle objavljena u utorak.

Prema tom istraživanju, samo se 22 posto žena seksualno aktivira češće no dva puta tjedno, a trećina odnosno 34 posto ljubav vodi eventualno svakih nekoliko tjedana ili uopće ne.

Više od polovina žena (56%) prema toj anketi ima problema otkriti partneru svoje želje u krevetu, a više od jedne trećine (37%) žena sumnja da li je u stanju zadovoljiti svog partnera.

Gotovo svaka peta (17%) žena u Njemačkoj prema toj studiji je u životu ljubav vodilo samo s jednim partnerom, 42 posto s njih dvojicom do četiri, 26 posto ih je imalo 5 do 10 partnera, a 15 posto više od toga. Svjetski prosjek, prema navodima u studiji, za žene je sedam partnera.

Studiju je po nalogu njemačkog izdanja časopisa Elle izradio Institut Gewis na uzorku od 1021 žena i muškaraca u dobi između 18 i 60 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙