FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedanaest nogometaša ozlijeđeno u udaru grom

BERLIN , 10. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest sudionika amaterskenogometne utakmice koja se trebala odigrati u južnom njemačkom mjestuRatisbonneu u nedjelju je hospitalizirano nakon što ih je pogodiogrom, izvijestila je lokalna policija.
BERLIN , 10. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Jedanaest sudionika amaterske nogometne utakmice koja se trebala odigrati u južnom njemačkom mjestu Ratisbonneu u nedjelju je hospitalizirano nakon što ih je pogodio grom, izvijestila je lokalna policija.

Jedan od igrača, 17-godišnjak, koji se našao najbliže udaru, dobio je teže opekline, no život mu je izvan opasnosti. Ostalih deset žrtava, u dobi od 18 do 44 godine, lakše je ozlijeđeno i hospitalizirano zbog mjera predostrožnosti.

Sudionici neodigrane nogometne utakmice sastali su se u nedjelju popodne na terenu u zakazano vrijeme, ali su zbog lošeg vremena odlučili otkazati utakmicu. No, nisu uspjeli stići do svojih domova, jer ih je u tome preduhitrio udar groma.

Meteorološka služba prethodno je upozorila stanovništvo južnog i zapadnog dijela zemlje da će ta područja u nedjelju i ponedjeljak zahvatiti olujno nevrijeme praćeno grmljavinom i snažnim vjetrom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙