FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tisuće vozača Harleya preplavile Hamburg

HAMBURG, 17. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Hamburg je ovog vikendaobuzela Harley-groznica: tri dana su desetine tisuća poklonika Harleyana svojim teškim motorima preplavile grad za već tradicionalneHarley-parade.
HAMBURG, 17. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Hamburg je ovog vikenda obuzela Harley-groznica: tri dana su desetine tisuća poklonika Harleya na svojim teškim motorima preplavile grad za već tradicionalne Harley-parade.

Organizatori su u nedjelju govorili o ukupno 50 tisuća vozača Harleya koji su stigli iz cijele Njemačke, drugih europskih država pa čak i drugih kontinenata na jedini svjetski skup vozača Harleya koja se održava unutar jednog grada. "Harley-Days" planirani su već i za sljedeću godinu.

Na programu skupa ljubitelja teških motora bilo je puno žestoke svirke i još više natjecanja u najboljim vratolomijama na motoru - "stuntshows" - među kojima i "Ride In Show" u središtu Hamburga. Za tu su prigodu čitave ulice stare jezgre hanzeatskog grada pretvorene u piste za Harleye.

"Voziti Harleya je poput ovisnosti. Kad jedanput s tim počneš, ne možeš prestati dok si živ", artikulirao je jedan ljubitelj Harleya osjećaje svih okupljenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙