FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sisku otvorena autoplinska punionica

SISAK, 15. srpnja 2005. (Hina) - U tvorničkom krugu "Auto prometa" uSisku danas je na prigodnoj svečanosti PROplin d.o.o. iz Zagreba kaočlanica INA Grupe svečano otvorio prvu autoplinsku punionicu uSisačko-moslavačkoj županiji.
SISAK, 15. srpnja 2005. (Hina) - U tvorničkom krugu "Auto prometa" u Sisku danas je na prigodnoj svečanosti PROplin d.o.o. iz Zagreba kao članica INA Grupe svečano otvorio prvu autoplinsku punionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Direktor PROplina Zlatan Vavro istaknuo da je za otvaranja autoplinske punionice vladao veliki interes lokalnog i regionalnog gospodarstva. Ovim projektom potiče se ekonomičnije raspolaganje energetskim resursima, rekao je Vavro, naglasivši da ukapljenog naftnog plina ima u dovoljnim količinama i da neće biti nestašice.

Otvaranje prve autoplinske punionice u Sisku pozdravili su predsjednik sisačkog Gradskog vijeća Marijan Malina, te direktor "Auto prometa" Sisak Vitomir Jendričko.

U nastavku svečanosti Malina je kao donaciju grada predao minibus za prijevoz invalida lokalnom Savezu udruga osoba s invaliditetom, koji je preuzeo njegov predsjednik Petar Margić.

Za sudionike svečanosti, PROplin i Udruga za ukapljeni naftni plin (UNP) iz Zagreba priredili su promotivnu vožnju glisera na plin rijekom Kupom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙