FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: Policija ubrzano istražuje palež automobila

ZADAR, 14. srpnja 2005. (Hina) - Načelnik zadarske Policijske upraveAnton Dražina na današnjoj je konferenciji za novinare rekao dapolicija ubrzano obrađuje slučaj nedavna paleža automobila u središtuZadra.
ZADAR, 14. srpnja 2005. (Hina) - Načelnik zadarske Policijske uprave Anton Dražina na današnjoj je konferenciji za novinare rekao da policija ubrzano obrađuje slučaj nedavna paleža automobila u središtu Zadra.

"Imamo određene tragove kakve nismo imali u prijašnjim sličnim slučajevima paleža automobila. Ti su tragovi na vještačenju, a nakon toga možda ćemo nešto više znati", rekao je načelnik Dražina.

Istaknuo je da je obavljen razgovor s oštećenim vlasnikom automobila u Zadru Zvonkom Nižićem, kojemu, dodao je, prije toga nije prijećeno niti je posumnjao u određenog počinitelja.

Govoreći o ostalim kažnjivim djelima, načelnik je istaknuo da policija čini sve kako bi rasvijetlila ubojstvo građanina srpske nacionalnosti Dušana Vidića koji je prije dva mjeseca ubijen u Karinu kod Obrovca. Za sad još nema službeno osumnjičenih počinitelja, dodao je. Policija obavlja provjere, zatražena je pomoć policije susjednih zemalja, a još nema ni jasnog motiva ubojstva, naveo je, rekavši da je 13 osoba prošlo i poligrafsko ispitivanje.

Na konferenciji za novinare o polugodišnjem statističkom izvješću o djelovanju PU-a načelnik Dražina je ocijenio da sigurnosno stanje u Zadarskoj županiji zadovoljava. U pola godine prijavljeno je 1255 kažnjivih djela, tek nešto manje, 1,3 posto, nego u istom razdoblju prošle godine, rečeno je na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙