FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen zbog sumnje da je počinio trostruko silovanje

SPLIT,13. srpnja 2005.(Hina) - Zbog osnovane sumnje da je u desetakdana tri puta silovao mlađu punoljetnicu makarska je policijaistražnom sucu u Splitu sprovela 43-godišnjeg Makaranina koji je nakonsaslušanja pritvoren, izvijestio je načelnik Ureda načelnikasplitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.
SPLIT,13. srpnja 2005.(Hina) - Zbog osnovane sumnje da je u desetak dana tri puta silovao mlađu punoljetnicu makarska je policija istražnom sucu u Splitu sprovela 43-godišnjeg Makaranina koji je nakon saslušanja pritvoren, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Djevojka je silovanje makarskoj policiji prijavila jučer.

Kako je navela, s 43-godišnjakom je stupila u kontakt posredovanjem svoje prijateljice radi sezonskoga zaposlenja, a on joj preko mobitela obećao pronaći posao i ponudio joj smještaj u svom podstanarskom stanu, što je ona prihvatila.

U Makarsku je doputovala 4. srpnja, a idući ju je dan u navedenu stanu 43-godišnjak prijetnjama i ucjenama prisilio na spolni odnos. To se, kako je djevojka prijavila, ponovilo 6. i 9. srpnja.

Policija nije izvijestila je li djevojka sve to vrijeme bila zatvorena u stanu u kojemu je, na temelju njezine prijave, počinitelj i pronađen te uhićen i sproveden. Njezin i identitet počinitelja policija nije otkrila radi zaštite žrtve.

Istražni mu je sudac nakon saslušanja odredio pritvor zbog počinjenja kažnjiva djela prisile na spolni odnošaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙