FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ESB: započeo upis druge tranše Erste Exclusiva+

ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Prva tranša investicijsko-štednogproizvoda Erste&Steiermaerkische Banke (ESB), Erste Exclusive+,upisana je u iznosu od gotovo 60 milijuna kuna, odnosno 8,12 milijunaeura, a ESB je već započela i s predbilježbama za drugu tranšu,objavili su danas iz ESB-a.
ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Prva tranša investicijsko-štednog proizvoda Erste&Steiermaerkische Banke (ESB), Erste Exclusive+, upisana je u iznosu od gotovo 60 milijuna kuna, odnosno 8,12 milijuna eura, a ESB je već započela i s predbilježbama za drugu tranšu, objavili su danas iz ESB-a.

Riječ je o obliku ulaganja za građane kojim se jamči uložena glavnica i minimalni prinos od 0,10 posto godišnje, a ovisno o tečaju eura u odnosu na kunu na dan dospijeća depozita omogućava i ostvarivanje dodatnog prinosa od 6,5 do 7,4 posto, pri čemu postotak prinosa ovisi o visini uloga.

Minimalni štedni ulog iznosi 500 eura, dok je najviša stopa premije od 7,4 posto predviđena za uloge od 50 tisuća eura i više.

Druga tranša bit će u slobodnoj prodaji od 25. srpnja do popune kvote, odnosno do 30. srpnja ove godine, a datum dospijeća druge tranše biti će 1. kolovoz 2006. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙