FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe gustoće

ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i nemazastoja, a HAK jutros upozorava na, još uvijek, mokre kolnike usrednjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji.
ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i nema zastoja, a HAK jutros upozorava na, još uvijek, mokre kolnike u srednjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji.

HAK podsjeća vozače da i danju voze s uključenim svjetlima, poštuju ograničenja brzine i prometnu signalizaciju (osobito pred tunelima), te da za telefoniranje u vožnji koriste isključivo hands-free uređaje.

Zbog radova na južnom traku autoceste A3 Zagreb-Županja od Novske prema Okučanima promet u dužini od 7 km (141.-147. km) teče dvosmjerno sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Na istoj autocesti, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju radovi, pa su mogući i duži zastoji za gušćeg prometa.

Do 1. kolovoza zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina, na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju mnogobrojni radovi, pa između Maclja i Krapine povremeno ima gužvi i zastoja.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Pojačan je izlazak kamiona na GP Bajakovo i ulazak na Macelju. Zbog radova na GP Šid, do 31. srpnja zabranjen je promet teretnim vozilima preko GP-a Tovarnik.

Na ostalim graničnim prijelazima nema čekanja.

U trajektnim lukama nema čekanja za ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙