FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rim: Eksplozija u Barceloni djelo anarhista

RIM, 12. srpnja 2005. (Hina/AR) - Talijanska istraga eksplozije ispredzgrade Talijanskog kulturnog centra u Barceloni u utorak ujutro , ukojoj je ranjen jedan agent sigurnosti a zgradi nanesena manja šteta,došla je do pretpostavke da je to djelo anarhista, iako se neisključuje mogućnost povezanosti s teroristima.
RIM, 12. srpnja 2005. (Hina/AR) - Talijanska istraga eksplozije ispred zgrade Talijanskog kulturnog centra u Barceloni u utorak ujutro , u kojoj je ranjen jedan agent sigurnosti a zgradi nanesena manja šteta, došla je do pretpostavke da je to djelo anarhista, iako se ne isključuje mogućnost povezanosti s teroristima.

Talijansko Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u utorak da je predmet koji su ujutro pronašli zaposleni u Kulturnom centru na stepenicama koje vode u zgradu, sličio posudi za kuhanje kave i da je bila ispunjena eksplozivom. Do eksplozije je došlo u trenutku kad su pripadnici policije i pirotehničari pokušali ukloniti eksploziv.

Talijanske agencije pretpostavljaju da je eksploziv podmetnula skupina povezana s anarhističkom ljevicom u znak prosvjeda zbog zadržavanja u zatvoru talijanskih anarhista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙