FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubljana: Policija uništila sumnjivu putnu torbu

LJUBLJANA,11. srpnja 2005.(Hina) - Protuteroristička postrojbaslovenske policije uništila je u ponedjeljak popodne sumnjivu putnutorbu ostavljenu u vlaku koji je u Ljubljanu došao iz Jesenica, ali seutvrdilo da je vjerojatno pripadala nekom putniku, a ne teroristima. (Hina) xfl ybs
LJUBLJANA,11. srpnja 2005.(Hina) - Protuteroristička postrojba slovenske policije uništila je u ponedjeljak popodne sumnjivu putnu torbu ostavljenu u vlaku koji je u Ljubljanu došao iz Jesenica, ali se utvrdilo da je vjerojatno pripadala nekom putniku, a ne teroristima.

Glasnogovornik Slovenskih željeznica Sandi Salkič izjavio je za komercijalnu televizijsku postaju POP-TV da je torba pronađena u putničkom vlaku prilikom čišćenja. Policijska postrojba izazvala je kontroliranu eksploziju torbe vodenim topom, ali se pokazalo da u njoj nije bilo ništa opasno, te da ju je vjerojatno zaboravio neki putnik.

U ponedjeljak objavljeni rezultati ispitivanja javnog mnijenja pokazali su da 82 posto Slovenaca ne doživljava međunarodni terorizam kao prijetnju njihovoj sigurnosti. Puno više od bombi ili vojne agresije Slovenci se boje nezaposlenosti, droge, kriminala, prometnih nesreća, pada nataliteta, ekoloških katastrofa i siromaštva, pokazalo je istraživanje Centra za obrambena istraživanja i Centra za javno mnijenje i masovne komunikacije Fakulteta za društvene znanosti u Ljubljani.

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙