FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren zagrebački atletski Grand Prix miting

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandićotvorio je večeras na stadionu Mladosti 55. međunarodni atletskimiting Grand Prix Zagreb 2005.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je večeras na stadionu Mladosti 55. međunarodni atletski miting Grand Prix Zagreb 2005.

Na mitingu 143 atletičarke i atletičara sa svih kontinenata, a među njima i neke najveće zvijezde svjetske atletike poput svjetskog prvaka i olimpijskoga pobjednika daljaša Dwighta Phillipsa, svjetskog prvaka na 100 metara Kima Collinsa, kladivašice Manuela Montebrun i Yipsi Moreno, visašice Kajse Berqvist i mnogih drugih.

Od hrvatskih atletičara na mitingu nastupa mediteranski prvak u kugli Edis Elkasović i kladivašica Ivana Brkljačić, a na mitingu će i službeni oproštaj od karijere hrvatski rekorder na 1500 metara Branko Zorko. Nakon što je lani upravo na mitingu u Zagrebu po prvi puta preskočila dva metra, skakačica uvis Blanka Vlašić, još nedovoljno oporavljena od operacije štitnjače, na ovogodišnjem mitingu je posebna gošća organizatora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙