FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Crnić u Đurđevcu otvorio informatičku radionicu

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog Crvenog križaJadranko Crnić večeras je u Đurđevcu svečano otvorio informatičkuradionicu gdje će mladi Đurđevčani, zainteresirani za informatiku,moći raditi na šest računala.
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Jadranko Crnić večeras je u Đurđevcu svečano otvorio informatičku radionicu gdje će mladi Đurđevčani, zainteresirani za informatiku, moći raditi na šest računala.

Informatička radionica će omogućiti djeci i mladima da tijekom ljetnih praznika aktivno provode slobodno vrijeme, a to će im, uz pomoć dragovoljaca Crvenoga križa, u mnogome pomoći i u borbi protiv ovisnosti, rečeno je na svečanosti u Đurđevcu.

Taj projekt Gradskog društva Hrvatskog Crvenog križa u Đurđevcu podržala je tvrtka "Lura" uvrstivši ga u 33 nagrađena u velikoj konkurenciji 1500 projekata iz cijele Hrvatske, a uz pomoć drugih sponzora, Microsofta i ostalih, Hrvatski Crveni križ iz Đurđevca u tom je gradu uredio i opremio zapušteni prostor bivše đurđevačke škole gdje je smještena informatička radionica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙