FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ- u protekla 24 sata 67 kažnjivih djela

ZAGREB, 22. lipnja 2005. (Hina) - Na području Policijske upravezagrebačke u protekla 24 sata zabilježeno je 67 kažnjivih djela, međukojima pet razbojstava i 26 teških krađa provaljivanjem.
ZAGREB, 22. lipnja 2005. (Hina) - Na području Policijske uprave zagrebačke u protekla 24 sata zabilježeno je 67 kažnjivih djela, među kojima pet razbojstava i 26 teških krađa provaljivanjem.

Policija je, uz ostalo, izvijestila da je jučer oko 16,15 sati u sportskoj kladionici u Šišgorićevoj ulici nepoznati, djelomično maskirani počinitelj, prijeteći ručnom bombom, od 24-godišnje zaposlenice uzeo nekoliko desetaka tisuća kuna.

Krađa je počinjena jučer i na području Črnomerca, također u sportskoj kladionici, kada je nepoznati počinitelj, također djelomično maskiran, prijeteći ručnom bombom, izvršio razbojstvo nad 19-godišnjom zaposlenicom i uzeo novac. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.

Uz ostalo je rečeno da se dogodio i jedan nesretni slučaj s teškom tjelesnom ozljedom. Naime, sinoć oko 23 sata na krov osnovne škole u Ulici B. Magovca popela se skupina od desetero djece te je zbog njih nepoznati građanin zatražio intervenciju policije navodeći da djeca razbijaju staklo na školi. Dolaskom policije uočena su dva djeteta kako se spuštaju niz oluk. Jedan od njih, 15-godišnji dječak skočio je s visine od oko pet metara na travnatu površinu i pritom se ozlijedio. Dječak je kolima Hitne pomoći prevezen u Dječju bolnicu u Klaićevu ulicu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙