FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: cesta Požega - Pakrac zatvorena zbog izlijevanja Orljave

ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Za sav je promet zatvorena državnacesta D38 Požega-Pakrac, zbog izlijevanja rijeke Orljave kod mjestaOrljavac, a obilazno se vozi Požega-Nova Gradiška-Okučani-Lipik,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Za sav je promet zatvorena državna cesta D38 Požega-Pakrac, zbog izlijevanja rijeke Orljave kod mjesta Orljavac, a obilazno se vozi Požega-Nova Gradiška-Okučani-Lipik, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

U Slavoniji su ceste mokre i skliske.

Dionica čvor Sv.Rok-Zadar 2 na autocesti A1 Zagreb-Split, uključujući i tunel Sveti Rok, otvorena je za sav promet. Na dijelu Vrpolja i Dugopolja vozi se jednim trakom zbog radova između vijadukta Podgrede i odmorišta Kozjak u dužini od 2 km (365.-367.km).

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Bajakovo, a na ulazu na GP Macelj. Povremeno je pojačan ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima u Istri.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙