FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: nema poteškoća u prometu, očekuju se gužve prema moru

ZAGREB, 21. lipnja 2005. (Hina) - Jutros nema većih poteškoća uprometu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 21. lipnja 2005. (Hina) - Jutros nema većih poteškoća u prometu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

HAK očekuje tijekom jutra pojačan promet prema moru i gužve na obilaznici zatvorenog dijela autoceste A1 Zagreb-Split između Ogulina i Brinja - moguć je prometni čep na dionici D 23 Oštarije-Josipdol-Brinje.

Dionica čvor Ogulin-čvor Brinje zatvorena je od jutros u 7 sati do petka u 19 sati. Obilaznica za Split: D 42 preko Oštarija do Josipdola i dalje na D 23 do čvora Brinje. Za Zagreb: obvezatan silazak sa autoceste na čvoru Brinje za D 23 i dalje na D 42 do čvora Ogulin.

U 8 sati zatvara se dio ceste D62 od Križica do Biska zbog izgradnje dijela autoceste A1 Dugopolje-Bisko. Obilazan smjer je Križice-Brnaze-Trilj-Bisko. Radovi završavaju krajem rujna.

Od 8, do nedjelje u 8 sati za sav će promet biti zatvoren Dubrovački most zbog redovita održavanja. Promet će teći obilazno: Sustjepan-Komolac-Lozica.

Na autocesti A4 Zagreb-Varaždin-Goričan sanira se klizište u čvoru Varaždinske Toplice, pa promet reguliraju semafori. Radovi su i u tunelu Hrastovec, smjer Varaždin, pa se do 17 sati prometuje preticajnim trakom.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji.

Danas od 15 do 23 sata, na svim će važnijim državnim cestama biti zabranjen promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 t.

Većinom graničnih prijelaza vozi se nesmetano.

Trajekti kreću prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙