FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Herman Haller ponovno ravnatelj riječkog KBC-a

RIJEKA, 7. srpnja 2005.(Hina) - Dr. Herman Haller tajnim je glasovanjemčlanova Upravnog vijeća riječkoga KBC-a ponovno, jednoglasno, izabranza ravnatelja KBC-a.
RIJEKA, 7. srpnja 2005.(Hina) - Dr. Herman Haller tajnim je glasovanjem članova Upravnog vijeća riječkoga KBC-a ponovno, jednoglasno, izabran za ravnatelja KBC-a.

Na konferenciji za novinstvo nakon izbora predsjednik Upravnog vijeća dr. Darko Milinović je kazao da je to tijelo razgovaralo sa svih pet kandidata i na temelju toga donijelo odluku. Istaknuo je da je to najjasnije proveden natječaj, a da je prije toga Upravno vijeće donijelo odluku o promjeni Statuta KBC-a koja omogućuje kandidiranje i ekonomistima i pravnicima.

Svoje programe kandidati su predočili pred stručnim vijećem KBC-a koje je kao najstručnije tijelo Upravnom vijeću dostavilo svoje mišljenje o kandidaturama, dodao je Milinović te ponovio da odluke tog tijela nisu bile obvezujuće.

U Hallerovu programu najbitnije je sjedinjenje svih triju sadašnjih bolničkih lokaliteta na jednom mjestu, u sklopu novog KBC-a na Trsatu, zatim informatizacija i racionalizacija poslovanja koja neće utjecati na opseg i pristupačnost bolničkih usluga, naveo je Milinović.

Mandat ravnatelja KBC-a traje četiri godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙