FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Automobil sina Dinamova trenera izgorio u podmetnutom požaru

ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Osobni automobil "Fiat Punto", uvlasništvu 26-godišnjega sina trenera Dinama Josipa Kužea, izgorio jenoćas oko jedan sat poslije ponoći na zagrebačkome Ilirskom trgu, ublizi Kužeova stana, u podmetnutome požaru, izvijestio je zamjeniknačelnika Policijske uprave zagrebačke Dubravko Novak naposlijepodnevnoj izvanrednoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Osobni automobil "Fiat Punto", u vlasništvu 26-godišnjega sina trenera Dinama Josipa Kužea, izgorio je noćas oko jedan sat poslije ponoći na zagrebačkome Ilirskom trgu, u blizi Kužeova stana, u podmetnutome požaru, izvijestio je zamjenik načelnika Policijske uprave zagrebačke Dubravko Novak na poslijepodnevnoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

Za počiniteljem se traga. Policijskim očevidom utvrđeno je da je u automobil, nakon što mu je razbijeno staklo s lijeve strane, ubačena zapaljiva tekućina, nakon čega je, u otvorenom plamenu, vozilo potpuno izgorjelo.

Novak je potvrdio da je u razgovoru s policijom Josip Kuže izjavio kako se on koristio automobilom te da nije imao nikakvih naznaka ni prijetnji da bi se nešto tako moglo dogoditi.

Osim toga rekao je da se ne osjeća ugroženim, a nakon obavijesnog razgovara otišao je na pripreme svoga kluba, dodao je Novak.

Na pitanje novinara ima li policija informaciju o tomu gdje su u trenutku podmetanja požara bili Josip Kuže i njegov sin, Novak je odgovorio kako je Kuže bio vjerojatno kod kuće, a da nema informacija gdje mu je bio sin.

Novinare je zanimalo i to dovodi li policija noćašnji slučaj u vezu sa sličnim slučajem kada je svojedobno zapaljen automobil nedavno ubijenoga nogometnoga menadžera Dine Pokrovca.

Zamjenik načelnika PU zagrebačke rekao je kako je o tomu teško govoriti no da su ti slučajevi svakako povezani te da će noćašnji slučaj sigurno biti "kockica" u mozaiku koji će policiji pomoći otkriti počinitelje.

Na više novinarskih pitanja vezanih uz ubojstvo Dine Pokrovca, Novak nije odgovorio, rekavši da je to u interesu istrage.

Komentirajući, na traženje novinara, činjenicu što se noćašnje podmetanje požara zbilo na Ilirskom trgu, u neposrednoj blizini hrvatskih državnih institucija, zamjenik načelnika PU zagrebačke rekao je da taj događaj utječe na subjektivni osjećaj sigurnosti, ali da opća sigurnost zato nije pogoršana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙