FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ovacije Kukoči i Rađi na Đorđevićevu oproštaju

BEOGRAD, 3. srpnja 2005. (Hina) - Beogradska sportska dvorana "Pionir"u nedjelju je bila tijesna da primi sve koji su željeli doći naspektakularnu oproštajnu utakmicu košarkaša Aleksandra Đorđevića ukojoj su nastupili brojni nekadašnji i sadašnji europski asovi.
BEOGRAD, 3. srpnja 2005. (Hina) - Beogradska sportska dvorana "Pionir" u nedjelju je bila tijesna da primi sve koji su željeli doći na spektakularnu oproštajnu utakmicu košarkaša Aleksandra Đorđevića u kojoj su nastupili brojni nekadašnji i sadašnji europski asovi.

Svod dvorane "Pionir", bio je ukrašen zastavama zemalja iz kojih su došli brojni košarkaši, a publika, u kojoj su bili poznati sportski radnici, na početku je na nogama pozdravila sve sudionike tog događaja.

Velikim su pljeskom pozdravljeni, a nakon svog nastupa ovacijama ispraćeni, Toni Kukoč i Dino Rađa. Oni su u izjavama isticali prijateljstvo s Đorđevićem, pravim košarkaškim asom, te izrazili zadovoljstvo ozračjem u dvorani.

Početno podbacivanje na oproštajnoj utakmici Aleksandra Đorđevića, koji je i veleposlanik UNICEF-a, izveo je predsjednik Srbije Boris Tadić, a čitav će prihod ići za program UNICEF-a "Škola bez nasilja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙