FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tri snažne eksplozije u središtu Prištine - nema žrtava

PRIŠTINA,2. srpnja 2005(Hina) - Dvije snažne eksplozije u središtuPrištine odjeknule su u subotu navečer u blizini glavnog sjedištateUNMIK-a u ulici Luana Haradinaja gdje se nalazi i sjedište policije,pri čemu su izgorjela dva vozila, a nešto kasnije treća eksplozijadogodila se u blizini sjedište Misije OESS-a pored turističke agencije"Eurokoha".
PRIŠTINA,2. srpnja 2005(Hina) - Dvije snažne eksplozije u središtu Prištine odjeknule su u subotu navečer u blizini glavnog sjedištate UNMIK-a u ulici Luana Haradinaja gdje se nalazi i sjedište policije, pri čemu su izgorjela dva vozila, a nešto kasnije treća eksplozija dogodila se u blizini sjedište Misije OESS-a pored turističke agencije "Eurokoha".

Prema prvim rezultatima osim materijalne štete nema ljudskih žrtava. Tri ekeplozije koje su se dogodile za redom izazvale su veliku paniku i strah među građanima Prištine.

Jake snage međunarodne i kosovske policije blokirale su ulicu Luana Haradinaja i vrše intenzivnu istragu. Policija nije dala službeno priopćenje o mogućim motivima ovih napada i za sada nema uhićenih osumnjičenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙