FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Arapov ostao četvrti

ALMERIA, 2. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar Mate Arapov nijeuspio osvojiti medalju na Mediteranskim igrama u Almeriji. Arapov je uposljednjem, 11. plovu klase "laser" zauzeo četvrtu poziciju, te je iu konačnom redoslijedu također četvrti.
ALMERIA, 2. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar Mate Arapov nije uspio osvojiti medalju na Mediteranskim igrama u Almeriji. Arapov je u posljednjem, 11. plovu klase "laser" zauzeo četvrtu poziciju, te je i u konačnom redoslijedu također četvrti.

Arapov je ukupno imao 45 negativnih bodova, pet više od Talijana Diega Negrija i Francuza Thomasa Le Bretona, koji su osvojili srebrnu, odnosno brončanu medalju. Zlato je suvereno osvojio Slovenac Vasilij Žbogar sa sa 28 kaznenih bodova.

Drugi hrvatski predstavnik u klasi "laser" Luka Radelić je u posljednjem plovu bio sedmi, te je ukupno zauzeo peto mjesto sa 60 kaznenih bodova.

Šime Fantela i Igor Marenić su natjecanje u klasi "470" završili na četvrtoj poziciji sa 50 kaznenih bodova, no trećeplasirani Slovenci Glavina i Čopi su im pobjegli za čak 10 bodova. U posljednjem plovu Fantela i marenić su bili sedmi. Druga naša posada u ovoj klasi, Ante Ćesić i Ante Kujundžić, natjecanje su završili na 10. mjestu sa 82 kaznena boda nakon što su u posljednjem plovu bili treći.

Hrvatske "laserašice" Gea Barbić i Mateja Petronijević zauzele su sedmo i osmo mjesto sa 64, odnosno 70 kaznenih bodova. U posljednjem plovu uspješnija je bila Petronijević koja je bila šesta, dok je Barbić bila sedma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙