FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Arapov vodeći u laseru nakon dva plova

ALMERIA, 26. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar Mate Arapovvodeći je nakon prva dva plova u klasi laser na Mediteranskim igrama uAlmeriji.
ALMERIA, 26. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar Mate Arapov vodeći je nakon prva dva plova u klasi laser na Mediteranskim igrama u Almeriji.

Arapov je u prvom plovu zauzeo tek sedmo mjesto, ali je pobjedom u drugom plovu izbio na čelo s osam kaznenih bodova, jednim manje od pratitelja Grka Cheimonasa, Slovenca Žbogara i Francuza Le Bretona. Drugi naš predstavnik u laseru Luka Radelić nalazi se na petom mjestu sa 12 kaznenih bodova nakon što je u prvom plovu bio deveti, a u drugom treći.

U konkurenciji jedriličarki u klasi laser nakon prva dva plova Mateja Petronijević se nalazi na petom mjestu sa 11 kaznenih bodova (druga u prvom plovu, te deveta u drugom), dok je Gea Barbić deveta sa 15 bodova (deveta u prvom, a šesta u drugom plovu).

U klasi 470 Ante Ćesić i Ante Kujundžić se nakon prva dva plova nalaze na trećem mjestu sa 10 kaznenih bodova, u prvom plovu bili su šesti, a u drugom četvrti, dok su Šime Fantela i Igor Marenić šesti sa 13 bodova (u prvom plovu sedmi, u drugom šesti).

U svim klasama na rasporedu je 11 plovova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙