FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na splitskom Sveučilištu i stručnim studijima osigurano 5765 mjesta

SPLIT, 2. srpnja 2005. (Hina) - Prijave za upis na studij nasplitskome Sveučilištu primaju se od 4. srpnja (ponedjeljak) i trajatće do kraja tjedna, a za buduće studente osigurano je 5765 mjesta, odtoga 3635 na sveučilišnim i 2130 mjesta na stručnim studijima.
SPLIT, 2. srpnja 2005. (Hina) - Prijave za upis na studij na splitskome Sveučilištu primaju se od 4. srpnja (ponedjeljak) i trajat će do kraja tjedna, a za buduće studente osigurano je 5765 mjesta, od toga 3635 na sveučilišnim i 2130 mjesta na stručnim studijima.

Od ove akademske godine splitsko Sveučilište bogatije je za pet novih studija, u cijelosti usklađenih s Bolonjskom deklaracijom, rekao je Hini rektor splitskoga Sveučilišta Ivan Pavić.

Od rujna ove godine Split će imati studijski program filozofije i sociologije, studij glume, studij mediteranske poljoprivrede te studij povijesti umjetnosti.

Na filozofiju i sociologiju i mediteransku poljoprivredu, kako je planirano, upisat će se po 30 studenata, na povijest umjetnosti njih 10, a na studij glume osam, rekao je Pavić.

Školarine su, po njegovim riječima, na istoj razini kao i prošle godine, dakle redoviti studenti koji participiraju u troškovima platit će 5500 kuna za studije društvenih i humanističkih znanosti, 7370 kuna za tehničke i biotehničke znanosti i za studij fizičke kulture i fizike, te 9240 kuna za studije medicinskih, zdravstvenih i prirodnih znanosti, rekao je Pavić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙