FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog radova gužve na cesti Macelj-Krapina

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Na dijelu ceste D1 od GP Macelj dočvora Krapina, na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju mnogobrojniradovi, pa između Maclja i Krapine dolazi do gužvi i zastoja, koje seprotežu duž cijele autoceste.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina, na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju mnogobrojni radovi, pa između Maclja i Krapine dolazi do gužvi i zastoja, koje se protežu duž cijele autoceste.

Kolone vozila s obje strane naplate Zaprešić duge su oko 700 metara, izvijestio je HAK u 13 sati.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, na prilazu tunelu Mala Kapela s obje strane, postavljena je prometna signalizacija, kako bi se pravodobno dva traka svela u jedan i time izbjegli prometni čepovi pred tunelom.

Zbog radova na južnom traku autoceste A3 Zagreb-Županja od Novske prema Okučanima promet duž 6 km (od 141. do 147. km) teče dvosmjerno sjevernim kolnikom uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Puštena je u promet novoizgrađena dionica autoceste A7 Rupa-Rijeka, u dužini od 16 km.

Od danas se naplata cestarine na Krčkom mostu obavlja se pri dolasku s kopna na otok Krk (ali dvosmjeran iznos cestarine), kako bi se smanjile gužve pri odlasku s otoka.

Na Jadranskoj magistrali ponekad ima zastoja zbog radova između Morinjskog mosta i autokampa Primošten (tu radovi završavaju 28.8.), te kod Šibenskoga mosta. Danas do 20 sati, dijelom Jadranske magistrale preko Neretve kod Rogotina prometovat će se naizmjence jednim trakom. Do 10. srpnja, na relaciji Kukuljanovo-Bakar svaki dan će se nekoliko puta prevoziti specijalni teret koji se kreće sporo, pa vozače molimo za strpljenje i oprez.

Do 1. kolovoza zatvoren je dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove ceste između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazak je državnim cestama Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji za gušćeg prometa. Zbog popravka nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz prema Ivanić Gradu premješten je 2 km prije. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Sl. Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, a za Zagreb se mogu uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način vožnje trajat će do 11. srpnja.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Zatvoren je dio ceste D62 od Križica do Biska, zbog izgradnje dijela autoceste A1 Dugopolje-Bisko. Obilazan smjer je Križice-Brnaze-Trilj. (radovi završavaju krajem rujna)

Na GP Macelj kolona osobnih vozila na ulasku u Hrvatsku duga je oko 1 km. Teretna vozila preko Bajakova izlaze iz zemlje u koloni dugoj oko 3 km, a na Bregani čekaju 3-4 sata na ulasku u zemlju.

(Zbog intenzivnih građevinskih radova na GP Bregana na ulasku u RH često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa preporučujemo međunarodne GP-e Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙