FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet nešto gušći prema moru

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Promet je jutros srednje jakosti, anešto gušći prema moru, izvijestio je Hrvatski autoklub, upozoravajućivozače na mjestimično mokre ceste u Gorskom kotaru i Lici.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Promet je jutros srednje jakosti, a nešto gušći prema moru, izvijestio je Hrvatski autoklub, upozoravajući vozače na mjestimično mokre ceste u Gorskom kotaru i Lici.

Na cestama nema zastoja, osim na onim dijelovima gdje su u tijeku radovi na obnovi kolnika. Na autocesti A1 Zagreb-Split, na prilazu tunelu Mala Kapela sa sjeverne i južne strane postavljena je prometna signalizacija kako bi se usporio promet, a brzina vožnje ograničena je na 80 km/h. Zbog radova na južnom kolničkom traku autoceste A3 Zagreb-Županja od 141. do 147. km promet teče dvosmjerno sjevernim kolnikom uz ograničenje od 80 km/h.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila kolona je duga oko 3 km. Na Bregani gust je teretni promet na ulasku u zemlju čeka se oko 4 do 5 sati.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙