FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovačka banka: novi NO, dopunjena djelatnost i povećan kapital

ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Karlovačka banka: novi NO, dopunjenadjelatnost i povećan kapital
ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Karlovačka banka: novi NO, dopunjena djelatnost i povećan kapital

HINA - Financijski servis

Glavna skupština Karlovačke banke donijela je odluku o povećanju temeljnog kapitala banke za 4,4 milijuna kuna privatnom emisijom dionica zaposlenicima Banke, zbog čega izmjenjen i dopunjen Statut, a istodobno je donesena odluka o dopuni djelatnosti i to za zastupanje u prodaji polica osiguranja.

Skupština, održana jučer u Karlovcu, prihvatila je, među ostalim, Izvješća Uprave i Nadzornog odbora o radu u 2004. godini, financijska izvješća i donijela odluku o rasporedu dobiti koja iznosi 4,9 milijuna kuna.

Većinom glasova imenovan je i novi Nadzorni odbor na prijedlog skupine malih dioničara okupljenih oko Sandija Šole (Montmontaža, Novopromet, Park, Silvana Commerce, Tempo i još mnoge druge) i zagrebačkog odvjetnika Zorana Krajinovića, koji je zastupao kao dioničare tvrtke Munja i City Express iz Zagreba i Validus d.d. iz Varaždina.

U novi su NO izabrani Goran Vukšić, Danijel Žamboki, Boris Vidić, Ivan Podvorac i Darrell Peter Šarić, a za reviziju poslovanja u 2005. godini izabrana je revizorska kuća Deloitte&Touche d.o.o. Zagreb, izvijestili su danas iz Karlovačke banke.

Aktiva Karlovačke banke na dan 31. ožujka iznosila je 1,24 milijarde kuna, pri čemu je u prvom ovogodišnjem tromjesečju ostvarena dobit od 3,89 milijuna kuna, što je višestruko veća dobit nego u prvom tromjesečju lani, veća i od plana, podaci su iz Izvješća sa Zagrebačke burze.

U poslovnoj 2004. ostvarena je dobit od 4,9 milijuna kuna, što je 600 tisuća veća dobit nego godinu prije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙