FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ne smanjuje se zanimanje dragovoljaca za odlazak u Irak

BANJA LUKA, 29. lipnja 2005. (Hina) - Zapovjednik Zajedničkog stožeraOružanih snaga BiH general Sifet Podžić izjavio je za banjolučkeNezavisne novine od srijede da pogibija Ljubiše Aleksića iz Banje Lukeu Iraku nije smanjila zanimanje dragovoljaca iz Oružanih snaga BiH zaodlazak u mirovnu misiju u tu zemlju.
BANJA LUKA, 29. lipnja 2005. (Hina) - Zapovjednik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH general Sifet Podžić izjavio je za banjolučke Nezavisne novine od srijede da pogibija Ljubiše Aleksića iz Banje Luke u Iraku nije smanjila zanimanje dragovoljaca iz Oružanih snaga BiH za odlazak u mirovnu misiju u tu zemlju.

"Više od 200 vojnika dragovoljno se prijavilo za tu misiju. Izabrali smo 54, a nakon uvježbavanaj odredit ćemo 36 vojnika koji će zamijeniti sadašnju postrojbu koja je u Iraku gotovo mjesec dana", rekao je Podžić.

Veleposlanstvo BiH u Kuvajtu potvrdilo je u utorak da je pokojni Ljubiša Aleksić (29), prva bosanskohercegovačka žrtva rata u Iraku, još u britanskoj bolnici u iračkome gradu Basri.

Prema izvješćima Ministarstva vanjskih poslova BiH, ljubiša Aleksić poginuo je 15. lipnja kao zaposlenik američke tvrtke koja se bavi zaštitom cestovnih konvoja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙