FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI - Otkazani 3. i 4. plov

ALMERIA, 27. lipnja 2005. (Hina) - Jedriličarskih natjecanja u zaljevuGolfo de Almeria danas nije bilo, pa su otkazani predviđeni 3. i 4.plov za sve klase, uključujući i klase laser i 470 u kojima nastupaukupno osam hrvatskih jedriličara i jedriličarki.
ALMERIA, 27. lipnja 2005. (Hina) - Jedriličarskih natjecanja u zaljevu Golfo de Almeria danas nije bilo, pa su otkazani predviđeni 3. i 4. plov za sve klase, uključujući i klase laser i 470 u kojima nastupa ukupno osam hrvatskih jedriličara i jedriličarki.

Već ujutro se naziralo da od vjetra neće biti ništa, no brodovi su ipak izašli na regatno polje točno u podne, te čekali gotovo pet sati na vjetar, da bi konačno sirena regatnog odbora označila prekid natjecanja.

U klasi laser tako je Mate Arapov zadržao prvo mjesto sa osam negativnih bodova, jer je u nedjelju bio sedmi i prvi, dok je Luka Radelić peti sa 12 negativnih bodova.

"Uvjeti su nemogući, jučer sam imao dosta problema u prvom plovu kada smo i ja i Luka Radelić otišli jedini na desnu stranu, a vjetar je okrenuo na suprotnu pa smo morali dosta nadoknađivati. U drugom plovu je već bilo puno bolje, iako nas je stalno tukao neugodni val sa juga. Na ovom natjecanju bitno je samo ne prestupiti na startu jer bi automatski značilo i oproštaj od medalja", kazao je Arapov.

U klasi 470 treće mjesto sa 10 negativnih bodova drži posada Ante Kujundžić/Ante Ćesić, dok je šesta zadarska posada Šime Fantela/Igor Marenić koja ima 13 negativnih bodova.

U ženskom laser-radialu Mateja Petronijević je nakon dvije utrke peta sa 11 negativnih bodova, dok je Puljanka Gea Barbić deveta sa 16 bodova.

U svim klasama je predviđeno 11 plovova, odbacuje se samo jedna najgora utrka. Pričuvnog dana u srijedu sigurno neće biti zbog nadoknade, a prognoza za utorak je daleko povoljnija od današnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙