FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Večeras počinje Vinkovačko ljeto 2005.

VINKOVCI, 27. lipnja 2005. (Hina) - Predstavom "Hercegovci za volanomili vozači za sva vremena", Mire Gavrana te u izvedbi glumačke družineHistrioni i u režiji Zorana Mužića, večeras počinje Vinkovačko ljeto2005.
VINKOVCI, 27. lipnja 2005. (Hina) - Predstavom "Hercegovci za volanom ili vozači za sva vremena", Mire Gavrana te u izvedbi glumačke družine Histrioni i u režiji Zorana Mužića, večeras počinje Vinkovačko ljeto 2005.

Od 27. lipnja do 22. srpnja u sklopu Vinkovačkog ljeta na programu će biti sedam predstava, izvijestila je danas na konferenciji za novinare voditeljica marketinga i propagande Gradskog kazališta "Joza Ivakić" Daria Beljo.

Posjetitelji će, osim večerašnje predstave, u idućih mjesec dana moći pogledati monodramu u izvedbi Darka Milasa "Čovik čoviku", zatim "Evanđelje po Marku F. Šimleši" prema tekstu Renata Baretića i Ivice Ivaniševića u izvedbi požeškog kazališta "Omega", a isto će kazalište izvesti i komediju "Nismo svi za raj" prema tekstu Ante Tomića i Ivice Ivaniševića.

Na Vinkovačkom ljetu bit će izvedena i premijera dječje predstave "Potraga", autorski projekt Tatjane Bertok Zupković, u izvedbi članova Dramske radionice vinkovačkog Gradskog kazališta "Joza Ivakić".

Kazalište "Joza Ivakić" nastupit će i s dramom Josipa Kosora "Požar strasti" u režiji Himze Nuhanovića.

Vinkovačko ljeto završit će gostovanjem Gradskog kazališta i filmsko-kazališne udruge "Lipa" iz Orašja s predstavom "Hamlet u selu Mrduša Donja" u režiji Dražena Ferenčine.

Organizatori Vinkovačkog ljeta su vinkovačko Gradsko poglavarstvo, Gradsko kazalište "Joza Ivakić" i vinkovački VFM radio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙