FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: Američki diplomat preživio napad bombaša samoubojice

BAGDAD, 13. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Viši američki diplomat prošaoje bez ozljeda u ponedjeljak kada se automobil s bombašem samoubojicomzabio u američki vojni konvoj u Bagdadu, objavili su policijskiizvori.
BAGDAD, 13. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Viši američki diplomat prošao je bez ozljeda u ponedjeljak kada se automobil s bombašem samoubojicom zabio u američki vojni konvoj u Bagdadu, objavili su policijski izvori.

Glasnogovornik američkog veleposlanstva izjavio je da je diplomat, čiji identitet nije objelodanjen, bio u konvoju ali da je prošao bez ozljeda. Prema glasnogovornikovim riječima, napad nije povezan s kretanjem diplomata.

Glasnogovornik Iračke islamske stranke, najveće sunitske stranke, kazao je da je američki dužnosnik baš napustio sjedište stranke u zapadnom Bagdadu kada je njegov konvoj napadnut.

Nešto ranije je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova objavio da je samoubojica u automobilu napao američki vojni konvoj u zapadnom Bagdadu, te da su dva civila koja su bila u blizini poginula, a petorica su ranjena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙