FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ William diplomirao na Sveučilištu sv. Andrije

LONDON, 11. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Princ William položio je usubotu ispit iz zemljopisa na škotskom Sveučilištu sv. Andrije, socjenom dobar, što je bolje od njegova oca Charlesa i većine članovakraljevske obitelji.
LONDON, 11. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Princ William položio je u subotu ispit iz zemljopisa na škotskom Sveučilištu sv. Andrije, s ocjenom dobar, što je bolje od njegova oca Charlesa i većine članova kraljevske obitelji.

William koji će 21. lipnja imati 23 godine saznao je za ocjenu u subotu na zaštićenoj internetskoj stranici sveučilišta na kojemu je studirao četiri godine, izvijestio je Clarence House, tajnik princa Charlesa i njegove obitelji.

Princ Charles bio je prvi nasljednik engleskog prijestolja koji je studirao. Njegove pretke, uključujući majku, kraljicu Elizabetu II., poučavali su kućni učitelji u kraljevskoj palači.

Charles je počeo studirati arheologiju i antropologiju na Cambridgeu, a zatim se odlučio za studij povijesti i diplomirao s ocjenom dobar.

William je najveći intelektualac u kraljevskoj obitelji. Srednju školu završio je s boljim ocjenama nego njegov brat Harry, otac i stric Andrew. Njegova majka, lady Diana napustila je školu sa 16 godina, pošto se školovala za odgajateljicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙