FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kolaps željezničkog prometa u Švicarskoj

BERN, 22. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U Švicarskoj trenutačno neprometuje gotovo ni jedan vlak nakon kvara na željezničkoj mreži kojije izbio u srijedu poslijepodne nakon problema s električnim naponom,priopćila je Savezna željeznica (CFF).
BERN, 22. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U Švicarskoj trenutačno ne prometuje gotovo ni jedan vlak nakon kvara na željezničkoj mreži koji je izbio u srijedu poslijepodne nakon problema s električnim naponom, priopćila je Savezna željeznica (CFF).

CFF zasad ne zna što je uzrok problema, dodaje službeni predstavnik Jean-Philippe Schmidt, a uslijed općeg kolapsa vlakova u Švicarskoj su stotine tisuća putnika ostale blokirane na tračnicama. Pretpostavlja se da je do problema došlo dijelom i zbog rekordne vrućine od više od 30 stupnjeva Celzija koja je u srijedu vladala u cijeloj Švicarskoj.

Kaos koji je zavladao u švicarskoj željezničkoj mreži pogađa i susjedne države, tako su iz njemačke savezne zemlje Baden Wuerttemberg, koja graniči sa Švicarskom, javili da je dosad već desetak vlakova ispalo iz prometa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙