FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo motociklist kod čvora Popovca

ZAGREB, 28. svibnja 2005. (Hina) - Motociklist Dražen Kovač poginuo jejutros u 2,40 sati na državnoj cesti Zagreb - Varaždin, kod prometnogčvora Popovca, izvijestila je danas na konferenciji za novinarezagrebačka Policijska uprava.
ZAGREB, 28. svibnja 2005. (Hina) - Motociklist Dražen Kovač poginuo je jutros u 2,40 sati na državnoj cesti Zagreb - Varaždin, kod prometnog čvora Popovca, izvijestila je danas na konferenciji za novinare zagrebačka Policijska uprava.

Dražen Kovač (1967.) vozio je motocikl yamaha FZS 600 S zagrebačkih registarskih oznaka kojemu je istekao tehnički pregled, državnom cestom A-4, Zagreb - Varaždin. No, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, kad je stigao do prometnog čvora Popovca, vozač je izgubio nadzor nad motociklom, udario u rubni kamen, sletio s kolnika, udario u dvostruku metalnu zaštitnu ogradu i na mjestu poginuo.

Dok je radio na polju na području Vrbovca, u Kostanju, sinoć je u 19,20 sati poginuo 64-godišnji Ivan Senjanec. Traktor kojim je upravljao prevrnuo se u jarak i prignječio traktorista.

Tijekom koncerta "Zagreb Growe Festival", koji je u noći s 27. na 28. svibnja održan u dvorani Doma sportova, policija je zbog posjedovanja opojnih droga privela osam osoba - jednog državljanina Velike Britanije, trojicu državljana Slovenije i četvero hrvatskih državljana. Kriminalistička i prekršajna obrada su u tijeku, rečeno je u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

U protekla 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave dogodilo se 47 kažnjivih djela. Jedna je osoba uhvaćena na djelu, dogodila su se dva razbojstva i jedan pokušaj razbojstva, te 18 teških krađa provaljivanjem, 12 krađa i 11 ostalih kažnjivih djela. Ukradena su i dva osobna automobila, a policija je pronašla tri osobna vozila i jedno teretno.

Tijekom dana policija je obavila očevid 46 prometnih nesreća, a u 12 njih jedna je osoba poginula, dvije su teško ozlijeđene, a 16 lakše.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙