FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Danski čuvari zoološkog vrta poslužili životinjama rodbinu

COPENHAGEN, 21. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Danski čuvari zoološkogvrta u glavnom gradu Copenhagenu poklali su životinje o kojima su sebrinuli, uključujući i više od 50 bizamskih štakora, te poslužili mesoživotinja svojim prijateljima i članovima obitelji, koji nisu ništaznali o tome kakvo meso jedu, objavio je danski list Ekstra Bladet.
COPENHAGEN, 21. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Danski čuvari zoološkog vrta u glavnom gradu Copenhagenu poklali su životinje o kojima su se brinuli, uključujući i više od 50 bizamskih štakora, te poslužili meso životinja svojim prijateljima i članovima obitelji, koji nisu ništa znali o tome kakvo meso jedu, objavio je danski list Ekstra Bladet.

List navodi izjavu čuvara slonova Petera Jensena koji je procijenio da je jedan bizamski štakor dovoljan da se najedu četiri osobe. Dodao je da samo "trebate izbjeći reći obitelji što je jela, jer to zvuči odvratno".

Drugi čuvar Nikolai Rhod ustvrdio je da je uvijek uspjeh kada možete svojim prijateljima poslužiti nešto posebno, dodajući da se on pogostio zečevima, svinjma i pilićima iz dijela zoološkog vrta namijenjenog djeci.

Čuvari su se također "pogostili" i antilopom, pišu novine.

Nitko iz kopenhaškog zoološkog vrta, koji broji 3.300 životinja i 264 životinjske vrste, nije dio dostupan za komentar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙