FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema unutrašnjosti ponovno u porastu

ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Promet od mora u smjeruunutrašnjosti ponovno je u porastu, a pred Kapelom kod Brinja kolonavozila duga je oko 800 metara, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Promet od mora u smjeru unutrašnjosti ponovno je u porastu, a pred Kapelom kod Brinja kolona vozila duga je oko 800 metara, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Preko Kapele se prema Bosiljevu vozi sporo, a taj val vozila i nove gužve očekuju se na ulazu u Zagreb u predstojećim satima.

Zbog radova na vijaduktu Zalesina na autocesti A6 Rijeka-Zagreb dionicom Ravna Gora-Delnice prema Zagrebu se vozi usporeno jednim trakom autoceste, dok je promet prema Rijeci preusmjeren na staru cestu kroz Kupjak. Završetak radova predviđen je za 1. lipnja.

Na Lučkome, na ulazu u Zagreb čekanja još uvijek nema. Starom Karlovačkom cestom prema Zagrebu također se vozi bez poteškoća.

Na Ličkoj su magistrali moguće gužve zbog radova kod Plitvičkih Jezera.

Dionicom Vrpolje-Dugopolje autoceste A1 Zagreb-Split, u oba smjera vozi se jednim trakom zbog radova između vijadukta Podgređe i odmorišta Kozjak duž dva kilometra.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još su u tijeku brojni radovi, pa se očekuju duži zastoji u vrijeme pojačanog prometa.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te na D1 (Ličkoj magistrali), kao i duž Jadranske magistrale.

Na graničnim prijelazima s BIH tijekom cijelog je dana intenzivan ulaz osobnih vozila u Hrvatsku, a više teretnih vozila je pred Breganom na izlazu iz zemlje. Znatno je pojačan izlaz teretnjaka preko Bajakova, uz čekanje 2-3 sata.

U otočkim pristaništima povećan je priljev vozila na ukrcaj u trajekte.

Promet će sutra biti srednje gustoće tijekom dana. Većinom cesta vozit će se bez duljih zastoja, osim dijelovima prometnica na kojima su radovi, posebice na dionicama autoceste A3 Bregana-Županja, te duž Zagrebačke obilaznice.

Preusmjeravanje i otežano prometovanje, zbog radova, očekuje se na dionici Ravna Gora-Delnice autoceste A6 Rijeka-Zagreb.

Također se očekuje pojačan promet teretnih vozila na izlazu preko Bajakova, te povremeno Macelju i Bregani u oba smjera. u trajektnom prometu ne očekuju se zastoji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙