FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovarskoj se policiji prijavio ubojica 55-godišnje žene

BJELOVAR, , 12. lipnja 2005. (Hina) - Bjelovarskim policajcima jučer jeujutro 38-godišnjak s bjelovarskoga područja prijavio da je ubio ženus kojom je prije bio u intimnoj vezi, priopćila je jutros PUBjelovarsko-bilogorska.
BJELOVAR, , 12. lipnja 2005. (Hina) - Bjelovarskim policajcima jučer je ujutro 38-godišnjak s bjelovarskoga područja prijavio da je ubio ženu s kojom je prije bio u intimnoj vezi, priopćila je jutros PU Bjelovarsko-bilogorska.

Očevidom i prikupljenim obavijestima utvrđeno je da je navedeni 10. lipnja ove godine u poslijepodnevnim satima u Bjelovaru u Ulici Matice hrvatske 14 d ubio 55-godišnju Veru Mišir u stanu koji je koristila, zadavši joj nakon verbalnog sukoba više udaraca tupim tvrdim predmetom u predjelu glave. Točan uzrok smrti utvrdit će se u ponedjeljak obdukcijom ubijene.

Očevid je vodila istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru Anka Turek Novak.

Nakon završene kriminalističke obrade počinitelj je danas prijepodne, uz kaznenu prijavu, doveden u Istražni centar Županijskoga suda u Bjelovaru, priopćeno je iz PU bjelovarsko-bilogorske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙