FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan natječaj za festival amaterskog filma "640x480 max."

PULA/ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Pula Film Festival raspisao jenatječaj za festival amaterskog filma pod nazivom "640x480 max." kojiće se održava u sklopu 52. pulskog festivala igranog filma.
PULA/ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Pula Film Festival raspisao je natječaj za festival amaterskog filma pod nazivom "640x480 max." koji će se održava u sklopu 52. pulskog festivala igranog filma.

Na Festivalu mogu sudjelovati svi filmovi snimljeni u bilo kojem video formatu do rezolucije 640x480 u trajanju od pet sekundi do pet minuta uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka. Jedan autor može sudjelovati s najviše 3 filma, priopćili su organizatori.

Filmovi uvršteni u natjecateljski raspored natječu se za dvije nagrade - najbolji film (najbolja ideja) po glasovima žirija i najbolji film po glasovima publike.

O pobjedniku u prvoj kategoriji odlučit će žiri sastavljen od stručnjaka i predstavnika sponzora, dok će najbolji film po glasovima publike izabrati posjetitelji Internet stranica www.pulafilmfestival.hr i www.tportal.hr/pulafilmfestival u razdoblju od 9. do 21. srpnja.

Natječaj traje do 1. srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙